tirsdag 29. mars 2016

00:16

Hei bloggen, verden, lesere.
Ting går mye bedre, jeg fikk meg i Januar praksisplass ved Egon, og 29.februar flyttet jeg inn i ny leilighet med et annet menneske midt i Oslo sentrum. Jeg stortrives og har det mye bedre. Fikk dessverre ikke fast ansettelse hos Egon når jeg var ferdig med praksis, tok det litt tungt men tenker den jobben ikke var ment for meg rett og slett.
Har tørketid, ingen kreativitet og er så utrolig usikker. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg, hva jeg vil med livet mitt eller noe som helst. Men det kommer vel til slutt, kreativiteten og lengselen, drømmen om å gjøre noe.
Jeg jobber hardt med å være mer positiv og synes jeg hittil har lykkes. Jeg har startet og trene siden Januar, og har hittil gått ned 4kg. Det høres kanskje ikke så mye ut på tre måneder, men med tanke på at jeg trener mye styrke så veier jo muskler mer. Har ellers gått synlig ned i vekt og er utrolig stolt av meg selv.
Livet smiler til slutt, selv om alt ikke er hundre prosent bra. Jeg sliter, har det vanskelig, men står på. Får sterkere kontakt med gamle venner i livet mitt og har startet nye bånd, som er veldig fint. Har også fått hekta på Paradise Hotel, skylder på roomien min.

Jeg er usikker og føler meg som et lite barn, og jeg er jo det egentlig på en måte? Man forventer at når man har krysset 22 så er man voksen og skal ha ting på stell.
Eksen min blant annet fra ungdomsskolen skal gifte seg! Og her sitter jeg, skrivende på natta med katta løpende rundt, usikker, forvirret.


Rotete tekst, sorry, men hei, jeg lever og har det helt ok.

4 kommentarer:

  1. Åh, det _er_ sjukt vanskelig å finne ut hva man egentlig har lyst til å gjøre med livet! Vet ikke om det er noen trøst, men jeg sitter fortsatt og prøver å finne ut av slike ting som 24-åring :-b Godt å lese at du har det bedre.

    SvarSlett
    Svar
    1. // Helt umulig, nærmest! Jeg misunner de som vet hva de vil her i livet, haha! Føler jeg kommer til å bli sittende slik til jeg er 60! (kanskje, vi får se med tiden)
      Tusen takk, hyggelig med kommentar, trodde denne bloggen var offisielt død for alle!

      Slett
  2. Du får trøsta deg med at eg, som blir 35 år gammel, ennå ikje vett ka eg ska gjør eller kor eg ska gjør av meg. Noen e heldige som bare vett at "eg ska bli sjukepleiar" eller no aent. Mens me kreative sjeler kanskje streve litt mær med å finna oss sjøl. Veldig godt å lesa at det går bedre med deg. Og hurra for ny leilighet. Ska definitivt gi beskjed te deg neste gong eg e i Oslo, så får me ta oss ein kaffi eller ein øll og to <3

    // Tusen tusen takk Airaven, han e ein liten fotoglad sjel han der ja. Tror nok det e mest fordi eg så og sei "tvinge" han litt te å lika det, haha. Savne deg, stor klem <3 <3 <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Hahah, huff, sånn er det, jeg tviler ikke et sekund at jeg er i samme situasjon som deg når jeg kommer i den alderen, hehe. Men du har heldigvis et flott mannfolk og en fantastisk sønn i livet ditt! Håper jeg er i en lignende situasjon der når jeg er 35, eventuelt har jeg ti katter og sover hele dagen, hahahah!
      Jaaa, do that! Det blir veldig kos, ta en skikkelig jentekveld med øl og latter! <3

      // Hehe, du får kjøpe et lite enkelt kamera til han selv som han kan leke med! ;) Så blir det bra!! <3 Stor stor stooor klem!

      Slett